Villa moderna con piscina privada en zona tranquila - € 299.000

Villa, La Marina, Costa Blanca

Gelegen nabij de spaanse dorpjes La Marina en San Fulgencio biedt Ibérica-Estates u deze moderne nieuwbouwvilla te koop aan. Deze villa heeft drie slaapkamers en twee badkamers.

Als u binnenstapt in de villa staat u direct in de ruime woonkamer met Amerikaanse keuken. Deze keuken is voorzien van moderne inbouw apparatuur welke bij de prijs is inbegrepen.  Op de begane grond vindt u de eerste slaapkamer, een badkamer alsook een separaat toilet.

In de riante tuin kunt u heerlijk afkoelen in uw eigen privé zwembad. Ook is er een buitendouche aanwezig.

Op de eerste verdieping treffen we de twee overige slaapkamers en een badkamer aan. Beide slaapkamers hebben een eigen ruim balkon. De slaapkamers zijn voorzien van luxe inbouwkasten.

Bij deze woning zijn nog vele uitbreidingen mogelijk. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een pergola over de parkeerplaats, jacuzzi gedeelte bij het zwembad. Zonnepanelen en een domotica installatie behoren ook tot de mogelijkheden.

In enkele minuten wandelt u de oude dorpskern van San Fulgencio binnen, hier vindt u onder andere een buurtsupermarkt, apotheek en verschillende bars en restaurants.

De gezellige dorpjes Rojales en Benijofar bevinden zich op vijf kilometer afstand van de woning. Hier vindt u vele nationale en internationale bars, restaurants en de grotere supermarkten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met de Nederlandstalige makelaar Ibérica-Estates voor een zorgeloze begeleiding en persoonlijke aanpak bij uw woningaankoop aan de Costa Blanca.

Características principales

Referencia
2868
Ciudad
La Marina
Dormitorios
3
Baños
2
Año de construccion
2023
EPC
En tramite
IBI anual
€ 340
Precio
€ 299.000

Superficies

Superficie de parcela
181 m2
Superficie construida
100 m2
Terraza
13 + 14 m2
Cocina
10 m2
Salón-comedor
32 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
38 km
Aeropuerto Murcia
81 km
Mar
11 km
Campos de golf
6 km
Tiendas
0.5 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter