Apartamento en planta baja con amplio jardín - € 290.000

Vivienda planta baja, Los Alcázares, Costa Blanca

Genieten met volle teugen van uw eigendom in Spanje. Op het hippe Santa Rosalía Lake & Life Resort biedt makelaar Ibérica-Estates dit nieuwbouwproject met koopappartementen aan. Het project bestaat uit 42 luxe appartementen en penthouses.

De blikvanger van het Santa Rosalía Lake & Life Resort is het aangelegde meer met kristalhelder water en fonkelend witte zandstranden. Met een totale oppervlakte van 16.000m2 is het momenteel één van de grootste kunstmatige meren in Europa. Het gebied rondom het meer biedt tal van recreatiemogelijkheden. Zo is er onder anderen een gym, een beachvolleybalveld en een adventure golfbaan.

Met dit nieuwbouw begane grond appartement beschikt u over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een overdekt terras met aansluitend een privé tuin.

Deze tuin is te bereiken via de woonkamer en via de hoofdslaapkamer. Het appartement wordt met tal van extra´s opgeleverd. Zo is de Amerikaanse keuken voorzien van alle witgoedapparatuur. De slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken en de volledige installatie van de airconditioning is reeds bij de prijs inbegrepen.

Een privéparkeerplaats en een opslagruimte in de parkeerkelder van het complex zijn inbegrepen in de koopprijs van het appartement.

Het appartementencomplex beschikt over een aangelegde tropische tuin voorzien van bankjes, ligbedden en parasols. In deze tuin is een gemeenschappelijk zwembad aangelegd waar u als eigenaar van een appartement in dit complex gebruik van kunt maken.

Características principales

Referencia
3177
Ciudad
Los Alcázares
Dormitorios
2
Baños
2
Año de construccion
2024
EPC
En tramite
Gastos de comunidad
€ 2040
IBI anual
€ 280
Precio
€ 290.000

Superficies

Superficie construida
96 m2
Terraza
16 m2
Cocina
8 m2
Salón-comedor
33 m2
Jardín
105 m2

Distancias

Aeropuerto Alicante
98 km
Aeropuerto Murcia
32 km
Centro ciudad
4 km
Mar
5 km
Campos de golf
3 km
Tiendas
4 km

Detalles de la vivienda

Interior

Exterior

Extras de la vivienda

Sea el primero en saber acerca de las nuevas viviendas en cartera. Suscríbase a nuestro newsletter